Tillbakis bakis!


   jag känner mig pepp och lite mer tillbaka plus att jag äntligen har dragit med mig datorn till ett kafe och suttit mig ned och bara njutit av min lilla baby! I LOVE YOU!!! 
   Usch har haft det riktigt tufft på sistonde, mer än vad jag vill säga och personligare än vad jag vill skriva.. Men men huvudsaken är att ajg är på väg tillbaka!!! Dock var jag dum nog och tacka ja till att få komma in till jobbet och jobba tre timmar idag >.< Jag blir stressad över att jag måste dit Nedköp PENGAR!!!! Uppköp (Eller vad det heter... ^^) Men jag är fortf liiiite irriterad över att vi inte har ett handfat i fronten på jobbet!!! gaaah! Illa!!! Jag har en liten lista på saker som jag skulle vilja förbättra på jobbet. Fast jag har skrivit upp de som frågor till våran rest. chef. Problemet är ju den at vi är franchise så det känns nästan lite mer äckligt att fråga om saker >.< Listan har lite andra saker också som ajg bara är allmänt nyfiken över^^

   Ajja.. Here goes das list!

  
-När ska man byta ut sin namnbricka? (Är det när man har ngra repor eller efter att reporna har förökat sig så mycket att det inte går att se namnet längre?)
   -Hur ser utbildningen ut? (Alltså för medarbetar på min rest.)
   -
Har vi ngn utbildningstavla? (Tja vi borde men var?)
   -Var finns våran GRU-Pärm? (??)
   -Vad är för bra wastening? (Hmm.. jag ska ha en big, det ligger fem i skåpet, de gick precis ut. Wastar jag de och beställer en ny eller tar jag en och wastar när gäsen har gått? Det bästa är ju att wasta och så.. men ändå..)
   -Vad är vår restaurangsmålsättning? (Snabb otrevlig service?)
   -Har vi ngn värd/värdinna? (Och kan vi inte skaffa en ordentligt pyssel hörna!! >.<)
   -Vad är synen på att låna namnbricka? (aja eller okej?)
   -Uppkörning i Service, DT och Kök? Har vi ngn? (För det verkar inte som det...)
   -Hur plockar man kött rätt? (Alltså itne i ordning... duuuh... utan vinkel...)
  
-Vad står; SK, SG, BOP och UHC för? (Vår första assistent visste inte men kanske Johanna?)
  
-Är vi på väg att införskaffa fler grilltrasor? (Jag har sett några nya igår men är det fler på väg?)
   -Kommer vi införskaffa ngn sorts timer till handtvätt och trasor? (Pleeeeas give me! På Ingelsta hata jag den men jag saknar den verkligen nu!1!)
   -Fler handfat på g? (please please please! We got almost no hygiene!)
   -VAD FAN ÄR RÄTT SÄTT ATT HANDSKAS MED GRILLVERKTYG!!!!? I-R-R-I-T-E-R-A-N-D-E!! (Jag är seriös! Om rätt sätt är att göra som vi har blivit lärde så gör det ju ont! My hands are scared for life! >.<)
   -När ska man anmäla sina brännskador? (När man inte kan arbeta eller? Jag kan knappt arbeta om jag har en liten brännskada på fingret som det inte går att ha över grillen eller pommen! >.<)
   -Är det planerat att fixa ngt vi kan lägga kartongerna i så att de inte ligger i vägen för våran nödutgång? (Kaaaaaan vara bra att tänka på!)
   -Hur slänger man sopporna? (Nej jag är inte dum i huvudet. Vi har ngn jätte avancerad maskin ju till det!!!!)
  
-Var för ligger grillverkytgen BREDVID köttfrysen på Stora sidan så att varje gång man ska ta super så känns det som att de kommer flyga i backen? (I move them så att vi har de så som på big sidan och på Ingelst men ngn flyttar alltid tillbaka de!!!)
   -varför förbereder vi inte bröden och fyller upp med de överallt? ( Vi har eofs bröden alldeles runt hörnet och inga stor ruscher. Men ändå!)
  
-Hur ser vi IGENTLIGEN på waste pommes på restaurangen? (För det känns som att ingen bryr sig föränn efter en timme. Och baljan är för lite för att skilja på ny och nyare pommes så allt blandas!)
   -Keps i Service? (Får vi väll igentligen inte ha? Varför har folk det?)
   -Golvet? Ses itne som fara? (I say wiiiiii iiiiii aaaaaaah!!!!!!!)
   -Vad är våran max kö/holdtid? (Och vad är viktigast? kö tiden elelr hold tiden? :S)
   -Var fan har vi våran SK och SG förutom i fronten bakom läsktornet!!?!?!?!?!? (...)
   -Varför sorterar vi tomma backar blått, svart och brunt? (Pretty ridicoulus när brödet ändå kommer; big bröd blåa backar, stora, super och HB i svarta och bruna >.<)

  
Lite gott och blandat och vissa kändes uppenbara förut.. Men ack så fel jag hade! Men nu kommer jag åtminstonde ihåg vad KSR och V betyder och vilka fyra roller som en handledare har... Hehe det sitter typ som berget känns det som efter två pluggdagar i handledare boken^^ En för att gå igenom allt och svara frågor allt sånt tjafs, och en dag för att bara gå igenom allt igen och skriva ned allt viktigt så att ajg lär mig det ordentligt^^ No, I don't think you can over-do-it.

   Blöö.. tre timmar kvar till jobbet.. Måste hem och hämta kläderna som jag tänkte tvätta tills på torsdag men som ajg nu inte har hunnit... Ajja chill Sofia.. Du har en timme till på dig^^ Du kan surfa in på lite siter som du itne har vart på på evigehter och bara chilla...

   *Jag vill ha en muffin Jag vill ha en muffin Jag vill ha en muffin Jag vill ha en muffin Jag vill ha en muffin Jag vill ha en muffin Jag vill ha en muffin Jag vill ha en muffin Jag vill ha en muffin Jag vill ha en muffin Jag vill ha en muffin Jag vill ha en muffin Jag vill ha en muffin Jag vill ha en muffin Jag vill ha en muffin Jag vill ha en muffin Jag vill ha en muffin Jag vill ha en muffin Jag vill ha en muffin Jag vill ha en muffin Jag vill ha en muffin Jag vill ha en muffin Jag vill ha en muffin Jag vill ha en muffin *

  
But nooooooooooooooooooo Sofia! You've had enough de senaste vräkkäks veckorna >.< haha.

   Nä puss och ses!


Kommentarer
Postat av: Flisan

Vad SG och SK står för vill jag minnas står på flaskorna... BOP däremot har jag också funderat på vad det står för men hittar det inte nånstans! Konceptet med grejer i UHC-skåp heter ju "made for you" annars men det går ju inte riktigt in i BOP :p och UHC vettefan heller. Vad är varmhållning på engelska?

Och är det en franchiserestaurang så väljer dom ju lite som dom vill med utbildningstavlor och GRUer och sånt vill jag minnas... tror inte dom behöver använda sig av GRU ens en gång?

2008-10-14 @ 21:05:48
URL: http://hamsterbonus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0